Getuigenissen

Verhoeven J.

Recreant wielrenner/Vermagering

Na enkele maanden, gekoppeld aan zeer goede resultaten, mag ik zeggen dat deze aanpak voor mij werkt!

Hannes luistert naar je doelen en maakt niet alleen voedingsschema's op maat, maar geeft je ook ruim voldoende uitleg hieromtrent.

Je hoeft zelfs niet alles te verbannen wat je graag lust, hij houdt hier rekening mee en verwerkt dit in je schema.

Bovendien krijg je ook tips en voedingsadvies om toe te passen bij het sporten.

Iemand met vakkennis en een zeer aangenaam persoon!

Bedankt Diëtist Hannes Fabri

D. Van Antwerpen

Triatleet

"Als triatleet zocht ik iemand die me kon helpen met mijn voeding. Mijn verwachtingen van een diëtist was dat hij je enkele voedingstips geeft, in het beste geval een voedingsschema maakt. Ik leerde Hannes kennen en al snel werden mijn verwachtingen helemaal overtroffen.

Hannes begeleidt me echt in mijn voeding. Hij maakte niet alleen dagschema's aangepast aan mijn gevarieerd trainingsprogramma en gebaseerd op wetenschappelijke kennis, hij legt ook uit waarom iets belangrijk is. Hij denkt mee over mogelijke oplossingen, waarbij hij het praktische en het menselijke niet uit het oog verliest. Hoe kan je de nodige voeding op je fiets hebben klaarliggen tijdens een wedstrijd? Wat eet ik graag? Welke opoffering vragen misschien teveel? Ook als ik even de motivatie kwijt ben, dan oordeelt hij niet, maar toont hij heel veel begrip en deelt hij dat hij hetzelfde ook soms meemaakt. Verder heeft hij ook aandacht voor mijn individuele situatie en houdt hij daar rekening mee. Hij onthoudt ook al die info, waardoor je echt een steunend gevoel krijgt.

Zelf sporter zijnde, heeft hij ook veel ervaring met het sportende lichaam. En wie had ooit gedacht dat je met je diëtist de Pollareberg zou opfietsen? Ik alleszins niet!"

Desmedt G.

Triatleet

"Ik ben als triatleet begonnen in 2013. Telkens had ik echter enorm veel maagproblemen na het fietsen waardoor het lopen telkens een teleurstelling werd.

Heb dan Hannes leren kennen in 2018. Meteen werd alles zeer gestructureerd en persoonlijk aangepakt en besproken. Dankzij creatief meedenken langs zijn kant werd ontdekt dat ik zwaar lactose intolerant ben. Hannes heeft daar dan perfect op ingespeeld door daar in zijn voedingsschema's mee rekening te houden. Positief gevolg was dat ik in 2019 hierdoor geen last meer had en mij kon plaatsten voor het WK 1/2 Ironman. Ik zie hem dan ook als een blijvend lid van vertrouwenspersonen rond mij.

Voordelen om met Hannes te werken :

  • Persoonlijk advies
  • Denkt creatief mee
  • Schema's zijn opgesteld om goed te kunnen volhouden (veel afwisseling mogelijk)
  • Toont ook interesse in trainingssituatie + algemeen gevoel tijdens het jaar
  • Betrokkenheid wat zorgt voor extra motivatie

Fabri

R&D support / wielrenner U23

"15 koersen gereden, 10x bij de eerste 16, 8x bij de eerste 10 dankzij perfecte voedingsplanning, carb-loading en maximaliseren van spiermassa."

C. De Block


"Goede eerste ervaring , neemt zijn tijd voor intake en persoonlijke aanpak , we gaan der voor"

Contact

Vrijstraat 11,
9200 Appels
Tel: +32 (0)470525812
Riziv: 5-64429-14-601 / BTW: BE0669.793.710
E-mail: dietist-hannesfabri@hotmail.com

Wij aanvaarden

Betalingen gebeuren cash, via directe overschrijving of payconiq.
Voor tarieven en meer informatie over (gedeeltelijke) terugbetaling
van het ziekenfonds kan u hier terecht.